Lisä- ja erityisehdot

SIRPAN BUSSIMATKOJEN JÄRJESTÄMIEN MATKOJEN LISÄEHDOT:

VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT


Päivämatkat (kesto alle 24 h, ei sis. yöpymistä):

Matkan peruuntuessa matkanjärjestäjästä riippumattomasta syystä tai matkustajan itse peruessa matkan, matkanjärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan matkustajan suorituksia. Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturvavakuutus.

Palautukset käyttämättä jääneistä palveluista

Jos matkustaja ei käytä jotain maksamaansa palvelua, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen.

Hintaan sisältyy

Matkojen hintaan sisältyy vain se, mitä kunkin matkan kohdalla on ilmoitettu "hintaan sisältyy" -kohdassa. Hintaan ei sisälly juomia tai muita henkilökohtaisia menoja. Pyydettäessä asiakkaan tulee esittää Sirpan Bussimatkojen edustajalle maksukuitti matkalle lähdettäessä (esim. jos matka on maksettu juuri ennen matkan toteutumista tai maksun perille saapumisessa on epäselvyyttä).

Matkanjärjestäjän peruutusoikeus

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka

- ylivoimaisen esteen johdosta (esim. kuljetuksen estävä lakko, luonnonmullistus, poikkeustila yms.), jolloin matkanjärjestäjä palauttaa matkustajalle matkanhinnan vähennettynä matkanjärjestäjälle aiheutuneilla todellisilla kustannuksilla.
- jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osallistujia minimi 15 henkilöä, matka perutaan, ja siitä ilmoitetaan lähtijöille puhelimitse 7 vrk ennen lähtöpäivää. 

Oikeus muutoksiin pidetään

Sirpan Bussimatkat ei vastaa verkkokaupan matkailmoituksen julkaisemisen jälkeen ilmaantuneista matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista eikä painovirheistä. Tämä koskee kaikkia hintoja, lähtöpäiviä jne. Verkkokaupan matkailmoituksissa mainitut kohteisiin saapumisajat ovat viitteellisiä.